Hemeltje 2.0 Hydrofiel

Artikel 2 van 3
€ 79,50 (inclusief btw)

Het nieuwste model hemeltje! De hoepel is vastgemaakt met strikken van naturel kleurig band en is dus zichtbaar onder de stof. Hierdoor kan je het hemeltje makkelijk loshalen en bijvoorbeeld wassen. Doordat de hoepel zo is bevestigd, valt de stof als een waterval naar beneden en geeft dit een mooi vol effect. De top van de hemel is ook wat hoger gemaakt en heeft 2 hele lange lussen van hetzelfde materiaal. Hierdoor kan je zelf de hemel op de gewenste maat knopen (lees de kenmerken!). In de top is een klein lusje bevestigd, zodat je hier ook iets in kan ophangen.
Standaard is het hemeltje 240 cm lang en dit kan je dus zelf verlengen door de lus hoger te knopen. Ook kan je per 20 CM de hemel langer bestellen. Onder de hoepel is de hemel dan verlengd.

Het is handwerk, dus let er op dat de genoemde maten soms een paar cm kunnen schelen :).

Mocht je toch graag een andere maat willen, neem dan even contact met mij op. Ik help je dan graag verder.

Een hemeltje kan niet retour worden gestuurd. Twijfel je over de kleur? Vraag dan even stofstaaltjes aan, zodat je de juiste keuze kan maken.

Kenmerken
- Diameter hoepel 50 CM
- Twee lussen van ongeveer 60 CM
- Top lengte 40 CM
- Lengte onder de hoepel 200 CM
- 100% Katoen 
- OEKO TEX standaard
- Let op; voor dit product gelden veiligheidsvoorschriften

Wasvoorschrift
Haal de stof van de ring en was het hemeltje op 30 graden. Doe de hemel niet in de droger, maar laat hangend drogen aan een wasrek.

 

© 2018 - 2024 Petit Pip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel